Пеърс ЕООД

Пеърс ЕООД, под формата на марка DOROFF, е основана през 2013г. В самото начало ние предлагахме само автовишки под наем, но с натрупването на опит и контакти, ние привлякохме квалифицирани специалисти в други области като дърворезачи, електротехници и други.

МИСИЯ НА ФИРМАТА

Ние извършваме услуги с автовишки на територията на град Варна и североизточна България. Предлагаме услуги като: рязане на високи и опасни дървета, измиване на фасади, монтаж на улуци, монтаж на улични осветителни тела, прожектори и въздуховоди. Също така предлагаме и поддръжка на билбордове и рекламни пана.

ФИРМЕНИ ЦЕННОСТИ

Нашите служители притежават нужните документи за извършваната дейност. Машините ни минават ежегоден и едномесечен технически преглед от лицензиран орган за контрол и безопасност. За нас сигурността и точността са на първо място.

ПАРТНЬОРСТВА

Нашите партньори са в широк спектър като: рекламни агенции, корабни фирми, строителни, осветителни, автосалони, озвучителни компании, климатични и вентилационни фирми, хотели, ресторанти, молове, бензиностанции и газстанции.

Нашият екип

Живко Желязков
Управител на фирмата

Георги Иванов
Мениджър на фирмата

Димитър Петров
Работник във фирмата