Почистване на стъклена фасада в гр. Варна

почистване-на-стъклена-фасада-варна

С наближаването на пролетта и лятото , всяка една красива и модерна сграда трябва да изглежда чиста и бляскава. Клиентите ни потърсиха с цел , да изчистим стъклената фасада след края на строителния процес , на база ЕКОНТ в гр Варна. Целта ни бе да достигнем , всяка една точка на сградата , за да може да придобие невероятен блясък. Отне ни 3 дълги дена за да можем , да приведем в отличен вид тази красива Офис сграда. С всяка една изминала година , ние забелязваме , че повечето компании , отделят достатъчно бюджет за имиджа на техните бази , офис сгради, складове , хотели , магазини и т.н.

Когато един обект се поддържа периодично 1-2 пъти в годината , би било много по лесно да се почисти от силното замърсяване от колкото на 5 години веднъж. Нашият съвет е , отделяйте , дори и минимален бюджет на година от колкото , когато вече е късно , усилията ще са по големи и ще излезе по скъпо.

Бяха ни нужни за почистването , 3-ма души и една автовишка.

Надяваме се материала да е бил полезен за , читателя и ако имате въпроси , винаги можете да се обърнете към нас на посочените телефони , формата за Поискай оферта , email или фейсбук групата ни. Най малкото нещо , което можем да направим за вас е да ви дадем поне съвет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *